Smoefeltocht

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • woensdag 15 augustus 2018 11u00 - 23u59
Voeders Degrave - STAMPKOTSTRAAT 19, 8840 STADEN
22ste editie van de succesrijke smoefeltocht van Landelijke Gilde en KVLV Staden. Een combinatie van een prachtige fietsroute in eigen streek, waar regelmatig wordt gestopt om even gezellig te smoefelen en te spoelen. De afstand bedraagt in het totaal ongeveer een 25 km en is gemakkelijk haalbaar voor jong en oud.

Een combinatie van een prachtige fietsroute in eigen streek, waar regelmatig wordt gestopt om even gezellig te smoefelen en te spoelen. De afstand bedraagt in het totaal ongeveer een 25 km en is gemakkelijk haalbaar voor jong en oud. Iedereen kan de route afwerken op eigen tempo en goesting. Een ideale manier om even stil te staan bij de schoonheid van eigen streek (Staden-Houthulst) en samen met je streekgenoten geregeld te genieten van een deugddoend natje of droogje.

Iedereen is van harte welkom.

Tussen 11 en 12.30 wordt gestart bij Voeders Degrave Stampkotstraat 19  in Staden. De verdere route vertrekt daar en is vanaf dit jaar volledig bewegwijzerd. 

Praktisch

Vertrek
tussen 11 en 12.30 uur
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Staden
KVLV Staden
Prijs
€ 15,00
Kaarten via link bovenaan deze pagina
Reservatie
051 70 07 26, of via link (kaarten smoefeltocht) bovenaan deze pagina
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

VERNIEUW NU UW LIDMAATSCHAP
Het einde van het jaar betekent ook het einde van uw lidmaatschap. Vanaf dit jaar hebben wij gekozen om u deze per post te bezorgen. Op die manier hebt u voldoende tijd om uw lidgeld vóór 15 november te betalen. Doet u dit niet wordt uw lidmaatschap geschrapt.Wilt u uw lidmaatschap aanpassen? Gelieve dit dan te melden 051 70 07 26 of info@landelijkegildestaden.be

Vragen? Contacteer organisator

051 70 07 26