Fietshappening 't Vijfde Wiel

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • donderdag 15 augustus 2019 09u00 - 14u00
Hoeve Patrick Dendooven - WESTKAPELLESTRAAT 434, 8300 WESTKAPELLE
Jaarlijkse fietshappening met keuze uit verschillende parcours. De 35, 45 en 65km kennen 2 tussenstops. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er dit jaar terug een parcours van 20km, die ook een tussenstop kent.

Met de fietshappening 't Vijfde Wiel verkennen we dit jaar een uniek stukje polderlandschap in het Noorden van Brugge, met pittoreske dorpen als Damme en Dudzele. Geniet van de vlakke parcours in de Zwinstreek van 20, 35, 45 en 65km.Je kan doorlopend starten tussen 9 en 14u. op de hoeve van Patrick Dendooven, Westkapellestraat 434 in Westkapelle.De eerste stop is voorzien in zaal De Polder in Dudzele. Daarna fietsen we verder tot aan het loonwerkbedrijf van Geert De Blauwe in Damme.De kleine route van 20km heeft maar één tussenstop, nl. in Dudzele. 

Op iedere stopplaats kan je eten en drinken aan democratische prijzen.Op de start- en aankomstplaats in Westkapelle kan je ook aanschuiven aan een uitgebreide BBQ tussen 16 en 19u. Daarvoor moet je wel vooraf inschrijven!

Terug op de startplaats in Westkapelle krijgt elke deelnemer een lekkere attentie.Praktisch

Vertrek
doorlopend tussen 9 en 14u.
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Staden
Reservatie
Voor fietsen in groep en de uitgebreide BBQ moet je overschrijven op BE20 1030 5620 0656
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

VERNIEUW NU UW LIDMAATSCHAP
Het einde van het jaar betekent ook het einde van uw lidmaatschap. Vanaf dit jaar hebben wij gekozen om u deze per post te bezorgen. Op die manier hebt u voldoende tijd om uw lidgeld vóór 15 november te betalen. Doet u dit niet wordt uw lidmaatschap geschrapt.Wilt u uw lidmaatschap aanpassen? Gelieve dit dan te melden 051 70 07 26 of info@landelijkegildestaden.be

Vragen? Contacteer organisator