Dropping

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 11 maart 2022 18u00 - 01u00
Zaal Blommenhof - GUIDO GEZELLEPLEIN , 8840 STADEN
Onze jaarlijkse dropping is intussen uitgegroeid tot dé klassieker van ons jaarprogramma. Jullie worden met een autocar op het startpunt gedropt en op het einde afgesloten met een heerlijke maaltijd. Dit jaar wordt er ook een alternatieve kortere route voorzien.
Onze jaarlijkse dropping is intussen uitgegroeid tot dé klassieker van ons jaarprogramma. Net zoals vorig jaar zorgen Frank Vanderhaeghe en Kurt Muylle voor onvergetelijke momenten en memorabele uitstappen.
Ze kozen er opnieuw voor om een autocar te voorzien die jullie veilig naar de bestemming zal brengen. De dropping wordt dit jaar ook afgesloten met een heerlijke maaltijd op onze eindbestemming. De deelname is haalbaar voor zowel jong en oud. Dit jaar wordt er voor het eerst ook een alternatieve kortere route voorzien van een 3,5 km voor leden die minder van wandelen houden of de langere versie minder zien zitten.

Praktisch

Vertrek
Vertrek stipt om 18u achter de Kerk (aan zaal Blommenhof)
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Staden
Prijs
€ 35,00
Inclusief busreis en het eten. Keuze door te geven voor de maaltijd : Vispannetje, Ribbetjes of Steak. Inschrijving definitief na betaling op reknr BE24 7386 1600 0138 met vermelding van ?dropping?. Inschrijven tegen 4 maart. Fluovestje te voorzien!
Reservatie
per mail of telefoon
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

VERNIEUW NU UW LIDMAATSCHAP
Het einde van het jaar betekent ook het einde van uw lidmaatschap. Vanaf dit jaar hebben wij gekozen om u deze per post te bezorgen. Op die manier hebt u voldoende tijd om uw lidgeld vóór 15 november te betalen. Doet u dit niet wordt uw lidmaatschap geschrapt.Wilt u uw lidmaatschap aanpassen? Gelieve dit dan te melden 051 70 07 26 of info@landelijkegildestaden.be

Vragen? Contacteer organisator

0494912090

Meer activiteiten

  • 26 dec

    Landelijke Kerstparade met doortocht door het centrum van Staden

  • 28 jan

    La Soirée LG

  • 10 mrt

    Dropping