In memoriam : Willy Boone.

Overlijden van onze ere-voorzitter Willy Boone

Beste leden,

 Afgelopen vrijdag ontvingen we het droevige nieuws dat onze ere-voorzitter Willy Boone op 68-jarige leeftijd overleden is. 

Willy had net geen 40 jaar dienst, eerst als lid vanaf 1981, daarna vanaf 1985 als opvolger van zijn vader Gerard als bestuurslid en vanaf 1994 als voorzitter en de laatste 3 jaar als ere-voorzitter. Hij was een onbetwiste vaste en onvergetelijke waarde in de afgelopen geschiedenis van onze vereniging. 

We wensen Maria, zijn echtgenote en de ganse de familie alle sterkte toe vanwege het bestuur en alle leden van Landelijke Gilde Staden.

De plechtige uitvaart zal omwille van de coronamaatregelen in intieme kring plaatsvinden in de Sint-Jan Baptistkerk te Staden.

Online condoleren kunt u doen via deze link.

Nog geen lid?

VERNIEUW NU UW LIDMAATSCHAP
Het einde van het jaar betekent ook het einde van uw lidmaatschap. Vanaf dit jaar hebben wij gekozen om u deze per post te bezorgen. Op die manier hebt u voldoende tijd om uw lidgeld vóór 15 november te betalen. Doet u dit niet wordt uw lidmaatschap geschrapt.Wilt u uw lidmaatschap aanpassen? Gelieve dit dan te melden 051 70 07 26 of info@landelijkegildestaden.be

Meer nieuws

Bowling geannuleerd door de corona-maatregelen!

Kerstparade 2019 terug in de media